/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Detalii despre accidentul de la Ungheni în care și-a pierdut viața un copil de 9 ani

missing
20 septembrie 2018, ora 13:14

Primarul comunei, Vasile Casian, a declarat pentru IPN că, imediat cum a aflat despre accident, s-a deplasat la fața locului. Atât șoferul, cât și viceprimarul erau în stare de șoc. Din declarațiile celor doi reiese că în fața mașinii se deplasa un camion. Într-un moment dat, acesta a depășit copila, care mergea cu bicicleta pe acostament, virând brusc în stânga. Șoferul Primăriei nu a reușit să oprească și a lovit bicicleta din spate.

Fata se afla în grija bunicilor, părinții fiind plecați peste hotare. Se presupune că pornise la rude, în localitatea vecină.

Accidentul s-a produs în după-amiaza de miercuri, 19 septembrie. Șoferul a fost supus spus testului alcoolscopic, care a arătat că nu era băut. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de la 3 la 7 ani, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram