/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Au împărți amenzi șoferilor de taxi și de microbuze. Polițiștii au depistat încălcări la exploatarea mașinilor

missing
21 septembrie 2018, ora 10:43

Astfel, oamenii legii au întocmite 21 procese-verbale șoferilor de microbuze cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 750 lei și trei puncte de penalizare pentru microbuze. Totodată, o unitate de transport a rămas fără plăcuțele de înmatriculare și neadmiterea la rută. Administratorilor le-au fost transmise indicații pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

Polițiștii au verificat și 22 de unități de transport ce prestează servicii de taxi. Ulterior au fost întocmite 14 procese-verbale cu privire la contravenție, pentru nerespectarea regulilor tehnice de exploatare a unităţilor de transport. S-au aplicat amenzi de la 150 la 300 lei și 2 puncte de penalizare.

De asemenea, administratorul firmei de taxi s-a ales cu amendă în mărime de 3000 lei, pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice sau ecologice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram