/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cel puțin 141 de morți în urma inundațiilor provocate în Nigeria. Ploile nu vor conteni până la începutul lunii octombrie.

missing
25 septembrie 2018, ora 13:09

În total, 265 de persoane au fost rănite şi 241.326 de locuinţe au fost afectate de inundaţii în 692 de comunităţi.

Agenţia Naţională de Gestionare a Urgenţelor (NEMA) au confirmat că “impactul inundaţiilor a provocat 141 de morţi”, potrivit unui comunicat al Crucii Roșii.

De asemenea, ploile se vor intensifica până la începutul lunii octombrie.

În cele din urmă, au crescut şi cazurile de diaree în aceste patru state afectate de dezastru. Acestea au reprezentând peste 80 % din teritoriul ţării, în cele mai grave inundaţii suferite de această ţară din anul 2012.

Crucea Roşie a lansat un apel la strângerea a 5,4 milioane de franci elveţieni (aproximativ 4,7 milioane de euro) care vor fi utilizaţi pentru ajutorarea victimelor în materie de adăpost, alimente şi igienă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram