/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Incendiu puternic în Italia. Aproximativ 500 de persoane au fost evacuate

missing
25 septembrie 2018, ora 12:11

Focul a izbucnit luni seara în regiunea împădurită Monte Serra şi din cauza vântului flăcările s-au extins rapid, ameninţând localităţile din împrejurimi Calci, Montemagno şi San Lorenzo in Torre.

„Incendiu devastator la Calci ”, a scris în cursul nopţii pe Facebook primarul comunei, Massimiliano Ghimenti.

Mai târziu, el a precizat că circa 500 de persoane au fost evacuate din motive de securitate în comuna sa şi în San Lorenzo în Torre.

La stingerea incendiului au fost mobilizate avioane, care aruncă apă, zeci de pompieri din întreaga Toscană, precum şi din Florenţa şi Livorno.

„Ne confruntăm cu un incendiu foarte puternic. Acum, cel mai important lucru este salvarea localităţii”, a declarat comandantul pompierilor din Pisa, Ugo D’Anna.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram