/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Fotbalistul moldovean, Virgiliu Postolachi, care joacă pentru PSG, a devenit cetățean român

missing
26 septembrie 2018, ora 10:59

Acum e oficial! Virgiliu Postolachi (18 de ani) a devenit cetăţean român cu acte în regulă. În cadrul unei ceremonii organizate la Ambasada României de la Paris, Potolachi a primit certificatul de cetăţean român de la ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu”, se spune într-un anunț al ambasadei.

Presa din România scrie că acum Postolachi este eligibil pentru echipele naţioanle ale României și susțin că acesta ar putea debuta sub tricolor în noiembrie, când naţionala U21 are programat un amical tare, cu Spania sau Franţa.

În vârstă de 18 ani, atacantul moldovean a refuzat să evolueze pentru Moldova şi Franţa, manifestându-şi intenţia pentru a juca în prima reprezentativă a ţării noastre.

Virgiliu Postolachi a fost luat de Thomas Tuchel în cantonamentul de vară al PSG-ului, din Singapore, când a şi marcat pentru echipa unde e coleg cu Cavani, Neymar şi Mbappe. Tânărul a înscris golul victoriei parizienilor într-un meci de pregătire disputat contra spaniolilor de la Atletico Madrid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram