/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ședința CMC amânată fără a se fi început

missing
26 septembrie 2018, ora 12:18

„Noi considerăm că ordinea de zi cu mari și grave încălcări și abateri. Această ordine de zi abundă în subiecte cu caracter funciar, arendă și tot așa mai departe … Ceea ce este inadmisibil, toate aceste lucruri trebuie să fie cedate procesului de licitații publice. Noi nu am participat și nu vom participa în continuare la aprobarea unor astfel de decizii. Noi nu vrem să participăm la o astfel de ședință și nu vom participa. În regim de urgență solicităm convocarea biroului permanent pentru stabilirea unei alte agende pentru ședința consiliului municipal. Și eu vreau să atenționez toți consilierii că noi nu vom dat curs unor astfel de farse și tot felul de tentative Noi considerăm că ședința de astăzi trebuie să fie anulată. Biroul permanent să se convoace și să stabilească o nouă ordine de zi o ședință a CMC care cu adevărat să răspundă la problemele chișinăuienilor”, a declarat Ion Ceban precizând că consilierii din partea PSRM nu vor participa la ședință.

După plecarea socialiștilor, la microfon au venit câțiva activiști și și-au expus problema. Ulterior cuvântul a fost luat de liberalul Ion Cebanu care afirmând că „înțelegem că ședința de astăzi nu va avea loc”, a spus că socialiștii au blocat intenționat ședința consiliului.

Liberalul a spus că pe ordinea de zi se regăseau mai multe subiecte incluse la cererea chișinăuienilor, însă socialiștii „au refuzat să examineze aceste lucruri, blocând prin acest fel ședința consiliului în așa fel încât acesta să nu aibă loc”, a declarat Cebanu.

Ordinea de zi care urma să fie discutată astăzi avea 52 de puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram