/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/DOC/ Luni vor fi salariile. Radu anunță că a rezolvat problema angajaților Agenției Naționale pentru Sănătate Publică

27 septembrie 2018, ora 13:04

„Am aflat de problemele dumneavoastră, de faptul că nu ați primit salariile pe ultimele două luni. Am avut azi o ședință operativă cu factorii responsabili din minister și am dispus rezolvarea de urgență. Până luni, salariile dumneavoastră vor fi plătite. Îmi pare rău de situația prin care ați trecut și vă mulțumesc că m-ați informat. Sper ca, în viitor, să nu mai avem astfel de situații”, a scris proaspăta ministră a Sănătății pe pagina sa de facebook.

Precizăm că potrivit unui demers semnat de mai mulți angajați ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, reținerile salariale constituie două luni. „Nu s-au achita salariile pentru lunile iulie și august 2018, dar deja se finalizează luna septembrie. La ședințele operative se anunță despre termenul salarizării, dar de fiecare dată se amână și nu primim banii pe card. Fiind bugetari, nu avem alte surse de existență în afară de salariu, dar sunt diverse cheltuieli zilnice și lunare, care trebuiesc achitate necondiționat”, spun angajații.

Sursa: sanatate.info

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram