Primăria municipiului Chișinău informează că din 1 octombrie, vor demara lucrările de reabilitare a gardului decorativ din bd. Grigore Vieru. Proiectul de renovare constă în restabilirea elementelor din fontă, precum și a fundamentul gardului.

Costul proiectului de renovare a gardului decorativ este de 2,2 milioane lei, iar lucrările urmează a fi finalizate până la finele lunii noiembrie. Iniţial va fi restaurat fundamentul din beton pe întreg perimetrul, circa 1300 de metri liniari, după care vor fi montate elementele decorative.

De asemenea, în cadrul proiectului de amenajare a scuarului din bd. Grigore Vieru, care se extinde de la bd. Renaşterii Naţionale până la strada pietonală „Eugen Doga”, vor fi defrișați arborii uscaţi, iar în loc în această toamnă vor fi replantați circa 47 de copaci cu balot de pământ.

Lucrările urmează să fi finalizate până la sfârșitul lunii noiembrie. Iniţial va fi restaurat temelia din beton pe întreg perimetrul, circa 1300 de metri liniari, după care vor fi montate elementele decorative.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md