/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Au început lucrările de amenajare a scuarului din bd. Grigore Vieru. Costul lucrărilor este de peste două milioane

missing
01 octombrie 2018, ora 11:48

Costul proiectului de renovare a gardului decorativ este de 2,2 milioane lei, iar lucrările urmează a fi finalizate până la finele lunii noiembrie. Iniţial va fi restaurat fundamentul din beton pe întreg perimetrul, circa 1300 de metri liniari, după care vor fi montate elementele decorative.

De asemenea, în cadrul proiectului de amenajare a scuarului din bd. Grigore Vieru, care se extinde de la bd. Renaşterii Naţionale până la strada pietonală „Eugen Doga”, vor fi defrișați arborii uscaţi, iar în loc în această toamnă vor fi replantați circa 47 de copaci cu balot de pământ.

Lucrările urmează să fi finalizate până la sfârșitul lunii noiembrie. Iniţial va fi restaurat temelia din beton pe întreg perimetrul, circa 1300 de metri liniari, după care vor fi montate elementele decorative.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram