/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O mașină a poliției a ajuns în șanț în timp ce oamenii legii urmăreau un șofer care se deplasa cu viteză excesivă

01 octombrie 2018, ora 12:58

Fiind somat de către polițiști, conducătorul mijlocului de transport a neglijat cerințele oamenilor legii și și-a continuat drumul mai departe. Dat fiind faptul că porțiunea de drum pe care se deplasau ambele automobile se afla în reparație și astfel mijloacele de transport au derapat în șanț”, Eugenia Molceanov, ofițer de presă IP Fălești.

Potrivit poliției din Fălești, oamenii legii nu au fost răniți în urma accidentului. În schimb, șoferul pe care-l urmăreau, a reușit să iasă din mașină și să fugă de polițiști. În prezent, el este căutat de reprezentanții structurilor de forță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram