O petrecere a burlacilor s-a transformat într-o tragedie. Un moldovean de 21 de ani - Igor O. a fost ucis, iar alte șapte persoane au fost rănite. Tragedia a avut loc sâmbătă seara, când s-a început o ceartă în legătură cu petrecerea, scrie quotidianodipuglia.it.

Conform unei prime reconstrucții făcute de unii martori, se pare că un grup de aproximativ cincisprezece băieți și fete din Europa de Est, în principal români și moldoveni, se aflau la o petrecere a burlacilor, seara grupul s-a pornit spre clubul Fontane Chiesa Vecchia.

La un moment dat aceștia au intrat în conflict cu alte trei persoane. Potrivit presei italiene, se pare că aflându-se sub influența alcoolului, tinerii au făcut zgomot și au deranjat locuitorii din cartier, în special pe trei bărbați, de asemenea din Europa de Est, care locuiau într-un apartament învecinat.

Se pare că inițial între grupuri au fost atacuri verbale, ulterior cei din apartament au coborât la grup pentru a se confrunta. Nimeni nu s-a așteptat ca cei trei bărbați să fie înarmați cu cuțite și confruntarea s-a transformat într-o baie de sânge.

Din cauza unei lovituri puternice, tânărul de 21 de ani a murit. De îndată ce victima s-a prăbușit la pământ, cei trei agresori au ajuns la o mașină parcată în apropiere și au scăpat înainte ca poliția să ajungă la fața locului. Prietenii tânărului au încercat să-l resusciteze făcându-i și masaj cardiac.

Celelalte șapte persoane au fost găsite sângerând pe trotuar, două dintre ele, în stare gravă au fost transportate la spitalul Ca ‘Foncello din Treviso.

Poliția italiană îi caută pe cei trei agresori.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!