În timp ce unii angajați ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) au declarat pentru sănătateinfo că încă nu și-au primit salariile, Silvia Radu și agenția susțin că plățile au fost efectuate.

„Vă atașez pozele care arată că s-au plătit drepturile salariale angajaților. A fost un efort ca în 3 zile să reparăm ce nu s-a făcut în 2 luni, dar l-am dus la bun sfârșit”, a scris Radu făcând trimite la un comunicat al Agenției.

Potrivit comunicatului, agenția anunță că după cum s-a convenit anterior, sursele financiare pentru salariile angajaţilor au fost transferate spre achitare, pe parcursul zilei de luni, 1 octombrie 2018. Acolo se menționează că „procedura de procesare a plăţilor şi transfer pe cardul destinatarului presupune un set de măsuri obiective, care durează în timp (1-2 zile) şi nu ţin de atribuţiile ANSP”.

Amintim că, mai mulți angajați ai Agenției Naționale pentru Sănătate Publică au transmis un demers către ministra Sănătății Silvia Radu prin care se plângeau de reținerile salariale de două luni. Atunci, Radu a anunțat că problema va fi rezolvată până la 1 octombrie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!