/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Poliția Americană a redeschis ancheta în cazul violului care îl vizează pe Cristiano Ronaldo

02 octombrie 2018, ora 10:48

Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a impus-o cu forţă, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obligă să păstreze tăcerea.

“Plângerea doamnei Mayorga dar și probele fizice ale agresiunii sale sexuale (…) nu sunt „fake news”, a SPECIFICAT avocatul acesteia, Leslie Stovall, într-un comunicat.

Conform avocatului, femeia speră ca să “obţină dreptate” punându-l pe Ronaldo în faţa responsabilităţilor sale.

Pe 13 iunie 2009, Mayorga a scis o plângere la poliţia din Las Vegas şi a făcut obiectul unui control medical.

“Dosarul a fost redeschis, iar detectivii noştri verifică informaţiile oferite de victimă”, a asigurat poliţia din Las Vegas, care a refuzat să ofere informaţii suplimentare în privinţa unei anchete în curs de desfăşurare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram