PSRM și-a prezentat astăzi candidatul pentru circumscripția nr. 24, Botanica. Acesta este deputatul în actualul Parlament, Vasile Bolea.

„Noi suntem sortiți să luăm țara în mâini și să termină cu acele fărădelegi care s-au întâmplat în ultimii nouă ani de zile”, a declarat Bolea. Socialistul a menționat că speră că în această perioadă deloc ușoară să fie toți împreună menționând că, când câștigă – câștigă echipa. „Să mergem înainte” – cu această frază și-a încheiat Bolea discursul de pe scena PSRM improvizată în fața monumentului lui Serghei Lazo din sectorul Botanica al Capitalei.

Până în prezent, PSRM și-a anunțat deja zece candidați pentru mai multe circumscripții electorale, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

Alegerile din februarie, 2019 vor avea loc în baza sistemului electoral mixt. Astfel, 51 de deputați vor fi aleși pe 51 de circumscripții uninominale deschise pe teritoriul Republicii Moldova și peste hotare, în timp ce 50 de candidați vor ajunge în Parlament pe liste de partid.