Redoine Faid, infractorul care a evadat în data de 1 iulie dintr-o închisoare din Paris cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat după trei luni în oraşul Creil din nordul Franţei, au transmis reprezentanţii poliţiei, citaţi de BBC și Mediafax.

Faid a fost arestat împreună cu alţi trei bărbaţi, unul dintre aceştia fiind fratele său.

Ultimele informaţii privind locaţia sa au fost făcute publice în data de 24 iulie, la aproape o lună de la evadare, când acesta a fost văzut într-o maşină care a fost ulterior abandonată într-o parcare din oraşul Sarcelles, cu exploziv la bord.

Infractorul a evadat în data de 1 iulie din penitenciarul Réau din regiunea Seine-et-Marne, cu ajutorul unui elicopter care a aterizat în curtea închisorii, la bordul căruia se aflau trei complici înarmaţi.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma evadării, care a durat doar câteva minute. Elicopterul folosit în evadare a fost descoperit incendiat în zona oraşului Gonesse.

Faïd, condamnat la 25 de închisoare pentru un jaf armat în urma căruia a decedat un ofiţer de poliţie din Villiers-sur-Marne, a evadat în aprilie 2013 din penitenciarul Lille-Sequedin, fiind prins după o lună şi jumătate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!