Accident grav în regiunea Tver din Federația Rusă. Un microbuz a ieșit pe contrasens și s-a tamponat cu un autobuz. Ministerul Situațiilor de Urgență din Rusia informează despre 13 morți în accident, raportează TASS.

„În urma accidentului 13 persoane au murit, alte 17 au fost rănite”, a anunțat serviciul de presă al Ministerul Situațiilor de Urgență.

Departamentul de sănătate din regiunea Tver a spus că, după accident, trei persoane au fost transportate la spital clinic de urgență. „Victimele au o severitate diferită de vătămare. Nu există copii printre ei ”, citează Interfax mesajul.

Salonul microbuzului a fost complet distrusă, partea stângă a vehiculului a fost aproape complet turtit, doar un singur scaun pentru pasageri a rămas intact la sfârșitul salonului.

La fața locului s-au deplasat șapte ambulanțe, un elicopter și Ministerul Situațiilor de Urgență.

Potrivit poliției rutiere, cauza accidentului a fost deplasarea microbuzului Ford spre banda de contrasens, care a și dus la ciocnirea dintre autobuz și microbuz.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!