/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Un microbuz s-a ciocnit cu un autobuz în Federația Rusă. Cel puțin 13 persoane au murit

missing
05 octombrie 2018, ora 12:18

„În urma accidentului 13 persoane au murit, alte 17 au fost rănite”, a anunțat serviciul de presă al Ministerul Situațiilor de Urgență.

Departamentul de sănătate din regiunea Tver a spus că, după accident, trei persoane au fost transportate la spital clinic de urgență. „Victimele au o severitate diferită de vătămare. Nu există copii printre ei ”, citează Interfax mesajul.

Salonul microbuzului a fost complet distrusă, partea stângă a vehiculului a fost aproape complet turtit, doar un singur scaun pentru pasageri a rămas intact la sfârșitul salonului.

La fața locului s-au deplasat șapte ambulanțe, un elicopter și Ministerul Situațiilor de Urgență.

Potrivit poliției rutiere, cauza accidentului a fost deplasarea microbuzului Ford spre banda de contrasens, care a și dus la ciocnirea dintre autobuz și microbuz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram