/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Melania Trump a recunoscut că îi CONFISCĂ telefonul preşedintelui. Motivul amuzant pentru care o face

07 octombrie 2018, ora 08:42

Melania Trump a recunoscut că îi spune preşedintelui să înceteze “tweetingul”, pentru că prin ceea ce scrie creează polemici inutile.

Prima doamnă a spus că “uneori” nu este de acord cu privire la deciziile soţului său. Ea a susţinut că îi va spune adesea când crede că se înşeală în privinţa vreunui subiect.

Prima doamnă a râs sâmbătă când a admis că i-a spus soţului să mai lase telefonul.

“Îi dau opinia mea sinceră şi sfatul meu onest. Uneori el ascultă dar, uneori, nu, dar am propria voce şi opiniile mele şi este foarte important pentru mine să exprim ceea ce simt”

Melania a reacţionat scurt atunci când un reporter a întrebat-o: – I-ai spus vreodată să pună telefonul jos? Ea nu a ezitat: “Da”.

Potrivit Daily Mail, cei doi s-au “ciocnit” de mai multe ori pe subiectului cum să utilizezi corect internetul.

În timp ce Donald Trump este cunoscut pentru tweetingul său vicios, adresat celor care i-au greşit, Melania investeşte timp şi energie în dezvoltarea unui program prin care speră să oprească agresiunea, “bullying-ul”, cibernetică, scrie publicaţia britanică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram