Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, anunță că a dispus alocarea a zece milioane de lei pentru procurarea apartamentelor persoanelor care au avut de suferit în urma explozie din sectorul Rîșcani.

„Am dispus 80 pachete cu mancare, sa fie asigurat transportul la hotelurile si sanatoriile unde vor fi cazati temporar si 10 mln lei pentru locatarii care au avut de suferit pentru procurarea de apartamente”, a scris Codreanu pe pagina sa de facebook.

Menționăm că patru apartamente au fost distruse în totalitate în urma deflagrației, produse la o butelie de gaz într-un bloc de locuit din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Premierul Pavel Filip a anunțat că familiile celor trei persoane decedate vor primi câte 50 de mii de lei în calitate de ajutor material.

Amintim că, trei persoane, printre care un minor au decedat, iar alți trei sunt declarați dispăruți, în urma exploziei din sectorul Rîșcani. În același timp, zece persoane au fost rănite, iar 20 de locatari au fost cazați temporar la Spitalul de pe sector.