/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ 12 persoane au murit în urma ploilor torenţiale din America Centrală

08 octombrie 2018, ora 11:35

Ploile torenţiale, care au început joi, au afectat mai multe ţări din America Centrală, inclusiv Guatemala şi Costa Rica. Acestea au provocat alunecări de teren în Honduras, unde trei persoane, inclusiv doi copii, au murit. Cel puţin 7.000 de oameni au fost forţaţi să îşi părăsească propriile locuinţe.

În Nicaragua, 23.000 de persoane au fost afectate, iar un pescar a murit după ce barca sa a fost răsturnată. Alte două persoane au murit înecate, informează Guvernul din Nicaragua.

Preşedintele agenţiei pentru protecţie civilă din El Salvador, a anunţat că două persoane au murit, după ce un copac a căzut pe maşina în care se aflau, iar alte zece au fost rănite de un zid care s-a prăbuşit.

O persoană a murit în Costa Rica, iar un copil a dispărut în Guatemala.

Foto: twitter/ GGhanepoor News

Foto: twitter/ Comrades Fallow Me!

Foto: twitter/ Comrades Fallow Me!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram