Doi bărbați în vârstă de 30 ani, originari din capitală, au fost reținuți pe urme fierbinți de către poliţiştii sectorului Râșcani fiind bănuiţi că ar fi violat o domnişoară de 29 ani, domiciliată în Capitală.

Potrivit polițiștilor, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie. Aceasta a declarat că ar fi fost violată de către doi indivizi.

Ulterior, s-a constatat că, aceștia erau cunoscuți de mai mult timp și ar fi mers la unul din ei acasa. În urma căreia, ambii suspecți ar fi agresat-o fizic, întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinței acesteia.

În apartament oamenii legii au depistat și un aparat confecționat artizanal destinat consumului de droguri, un pachețel de tip zip-lock cu rămășițe de substanțe cu miros specific, obiectele fiind ridicate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru viol, și riscă o pedeapsă cu închisoare la 5 ani la 12 ani.