/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Selena Gomez a fost internată într-un centru de psihiatrie din Statele Unite

11 octombrie 2018, ora 15:22

Sursele consultate de site-ul specializat în ştiri mondene au indicat că Gomez, în vârstă de 26 de ani, a fost spitalizată prima dată timp de câteva zile în ultima săptămână din septembrie la Cedars-Sinai Medical Center de Los Angeles, deoarece era “nervoasă” şi “deprimată” din cauza unui nivel alarmant de scăzut al celulelor albe din sânge.

Ea a revenit la spital la sfârşitul săptămânii trecute deoarece nivelul scăzut al globulelor albe a persistat, ceea ce a antrenat o „spirală emoţională negativă”. Îm timpul acestei a doua internări, ea a suferit o depresie nervoasă după ce medicii nu au lăsat-o să plece.

În prezent, Gomez este internată într-un spital de psihiatrie de pe coasta de est a SUA, unde primeşte terapie dialectic comportamentală, un tratament care i-a fost aplicat şi în trecut şi care este folosit pentru diverse tulburări.

Fosta vedetă Disney a suferit anul trecut un transplant de rinichi din cauza unui lupus.

În 2014, Gomez a petrecut două săptămâni într-un centru de reabilitare pentru abuz de alcool, marijuana şi droguri, după ce s-a despărţit cu Justin Bieber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram