/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum să ai milioane de urmăritori. Conferința a avut drept scop să abordeze diverse subiecte din domeniul IT

missing
12 octombrie 2018, ora 19:36

Ne-am dat seama că apar foarte multe comunități, care fac proiecte super faine și ne-am gândit să-i strângem împreună, să-i arătăm ca exemplu și să ne povestească cum au pornit aceste comunități”, Artur Gurău, organizatorul evenimentului

În cadrul conferinței, participanții au descoperit trucuri uimitoare despre tendințele pe rețelele de socializare și cum să creezi o comunitate cu milioane de urmăritori. Printre speakerii invitați la eveniment se numără și Rassul din Kazahstan, directorul unei comunități de aproape 4 milioane de urmăritori pe Instagram. Comunitatea acestuia creează conținut de divertisment și tratează problemele sociale cu umor.

Sfaturile sunt simple: folosiți internetul, folosiți întreaga putere a rețelelor de socializare și faceți cât mai mult conținut video. Trebuie să te focusezi asupra propriului brand, care sunt caracteristicile tale și cum le poți promova pe rețelele de socializare”, Rassul Abdullaev Rasul, speaker din Kazahstan

La această conferință a fost invitat și directorul unei companii din Londra. Acesta, împreună cu mai mulți tineri, a creat o comunitate pe internet dedicată jurnaliștilor, fotografilor și videografilor din întreaga lume. Datorită comunității tânărului, zeci de mii de specialiști pot să colaboreze și să câștige bani. Tânărul a împărtășit experiența sa în domeniul inovațiilor digitale.

Cum poți crea o comunitate pentru audiența ta. Să-i faci să fie parte din ceea ce creezi, să-i lași să fie implicați constant. Și cum poți colabora cu alți parteneri și cum poți face toate acestea să se întâmple”, Justin VArilek, director „Hack Pack” din Moldova

Conferința a avut drept scop să abordeze diverse subiecte din domeniul IT. La eveniment au participat speakeri, atât din Republica Moldova, cât și de peste hotarele ei. Participarea a fost gratuită.

Reporter: Ana Sârbu
Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram