11 persoane au murit într-un grav accident din Federația Rusă după ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion. Alte nouă persoane au fost rănite, informează Ria Novosti.

Microbuzul s-a ciocnit cu o autobasculantă de model Mercedes care mergea pe contrasens. Potrivit datelor preliminare ale Ministerului Afacerilor Interne din Chuvashia, șoferul camionului a ieșit pe banda de contrasens și ar fi provocat accidentul.

Potrivit Centrului pentru Medicina de Dezastre „Zashita”, 11 persoane au devenit victime ale accidentului din Chuvashia. Tote persoanele decedate erau pasagerii microbuzului Fiat-Ducato care urma ruta din Kanash la Moscova. Opt dintre ei au fost răniți. Răniții au fost transportați la spitalul de urgență al orașului Cheboksary.

Ruta nu era una regulată, dar la comandă. „Locuitorii Republicii Chuvash mergeau la lucru la Moscova, nu a fost un autobuz regulat, ci un autobuz privat”, a declarat pentru RIA Novosti serviciul regional de presă al Ministerului rus de Interne.

Șoferii camionului și microbuzului sunt în viață, acestora li sa acordat asistență medicală la fața locului.

Accidentul a avut loc la ora 19:10 (ora Moscovei) la kilometrul 647 pe autostrada M7 din cartierul Cheboksary din apropierea satului Bolshaya Karachury.