/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Conducerea PPDA despre reținerea lui Gheorghe Petic: Este o provocare

missing
13 octombrie 2018, ora 11:19

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, spune că reținerea lui Gheorghe Petic este o acțiune de luptă împotriva opoziției și împotriva celor care ar putea demonta actuala guvernare. Potrivit lui, Gheorghe Petic a făcut publice scheme de contrabandă și după aceasta au avut loc concedieri în sistem.

Secretarul general al Platformei Demnitate și Adevăr, Chiril Moțpan spune că aceasta este o încercare de a denigra imaginea PPDA și a activiștilor partidului.

Reprezentantul PPDA, Dinu Plângău, susține că sunt suspiciuni că acesta este un dosar politic. Politicianul motivează acest lucru prin faptul că din momentul înregistrării apelului la 112 în care s-ar fi plâns victima și până la reținerea lui Gheorghe Petic au trecut doar câteva ore și faptul că memrul PPDA a fost reținut la ora 16.00, iar la ora 16.30, la Comisariatul de poliție deja era așteptat de echipele de filmare ale televiziunilor afiliate puterii.

Membrul PPDA, Gheorghe Petic, a fost reținut ieri de poliția din Ungheni. Acesta este acuzat că ar fi implicat în violul unei tinere de 31 de ani din Ungheni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram