După ce l-a învins pe Conor McGregor la UFC 229, Khabib Nurmagomedov şi-a fixat un nou obiectiv. Vrea să-l învingă pe Floyd Mayweather, scrie digisport.ro.

În junglă există un singur rege şi evident că acela sunt eu. Floyd Mayweather nu a putut să-l bată prin KO pe McGregor, ceea ce eu am făcut chiar uşor„, a spus Nurmagomedov, potrivit Marca.

Nurmagomedov, campionul mondial UFC la categoria ușoară, l-a învins recent pe Conor McGregor, în runda a patra, printr-o ghilotină marcă înregistrată. Apoi, la câteva secunde, rusul a sărit gardul cuștii și l-a lovit pe unul dintre oamenii din stafful lui McGregor.

A urmat o bătaie generală, iar o persoană din anturajul lui Nurmagomedov, Zubaira Tukhugov, a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor.

După toate aceste evenimente, președintele UFC, Dana White, a decis să nu-i dea în ring centura lui Nurmagomedov şi i-a reținut pentru moment bursa de meci. Apoi, cei doi luptători au fost suspendați provizoriu de Nevada State Athletic Commission, începând cu 15 octombrie, până la finalizarea anchetei, iar membrii staffului rusului au fost și ei sancționați.

Unul dintre ei, Zubaira Tukhugov, adică cel care lovit pe McGregor, a fost scos din gala în care urma să lupte și el pe finalul lunii octombrie.