/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Khabib l-a provocat pe Mayweather. Mesajul transmis de luptătorul rus

15 octombrie 2018, ora 15:03

În junglă există un singur rege şi evident că acela sunt eu. Floyd Mayweather nu a putut să-l bată prin KO pe McGregor, ceea ce eu am făcut chiar uşor“, a spus Nurmagomedov, potrivit Marca.

Nurmagomedov, campionul mondial UFC la categoria ușoară, l-a învins recent pe Conor McGregor, în runda a patra, printr-o ghilotină marcă înregistrată. Apoi, la câteva secunde, rusul a sărit gardul cuștii și l-a lovit pe unul dintre oamenii din stafful lui McGregor.

A urmat o bătaie generală, iar o persoană din anturajul lui Nurmagomedov, Zubaira Tukhugov, a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor.

După toate aceste evenimente, președintele UFC, Dana White, a decis să nu-i dea în ring centura lui Nurmagomedov şi i-a reținut pentru moment bursa de meci. Apoi, cei doi luptători au fost suspendați provizoriu de Nevada State Athletic Commission, începând cu 15 octombrie, până la finalizarea anchetei, iar membrii staffului rusului au fost și ei sancționați.

Unul dintre ei, Zubaira Tukhugov, adică cel care lovit pe McGregor, a fost scos din gala în care urma să lupte și el pe finalul lunii octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram