La judecătoria Ungheni are loc ședința de judecată în care se examinează cererea procurorului de a elibera un mandat de arest pe numele lui Gheorghe Petic. În cadrul unor imagini din cadrul ședinței, Petic a declarat că el nu a violat pe nimeni și că e vorba de un dosar politic.

Nu am violat pe nimeni. Victima a fost prelucrată de direcția a 5 într-o așa modalitate ca să nu lase spațiu astfel de fel. Toată șansa ca eu să ies la libertate este în a sensibiliza opinia publică, opinia internațională, în caz contrar, eu voi fi Braguța 2, vă garantez”, a spus Petic înainte să înceapă ședința. El a adresat și un mesaj lui Năstase și Sandu în care le cere „să-l scoată de aici”.

Amintim că, Petic a fost reținut vineri, 12 octombrie, fiind acuzat de viol. Potrivit poliției, o femeie a sunat la 112 a femeii și a reclamat telefonic faptul că a fost agresată fizic și apoi violată de către un bărbat în propria casă. Presupusul agresor potrivit victimei este Gheorghe Petic. Cel din urmă pledează nevinovat și susține că este o înscenare.