Regizorul Viorel Mardare are nevoie în continuare de ajutorul nostru. Astfel, prietenii săi au mai lansat o campanie de strângere de fonduri prin care îndeamnă prietenii virtuali să doneze câte 10 euro pentru Viorel. 10 euro sunt bani de care fiecare se poate lipsi, dar care îl pot ajuta pe Viorel să învingă lupta.

„Închipuie-ți că într-o zi toți oamenii care ți-au dat friend request pe facebook se vor uni ca să te ajute. Fiecare va contribui cu puțin, ca împreună să facă ceea ce uneori pare imposibil. Astăzi, dragă friend de facebook, prietenul tău virtual – Viorel Mardare are nevoie de ajutorul tău. E simplu și ușor să faci un bine, un mic gest care înmulțit la puterea facebook-ului îl poate ajuta pe Viorel să învingă cancerul”, scriu organizatorii campaniei.

Potrivit lor, Viorel mai are nevoie de 40 de mii de euro pentru a învinge cancerul. Astfel, dacă patru mii de prieteni de pe facebook ar dona câte 10 euro, atunci suma necesară s-ar aduna foarte repede. „Cu doar 10 euro îl poți ajuta pe Viorel să își continue lupta și să învingă!”, spun prietenii lui Viorel.

Astfel, dacă ești în lista de prieteni a lui Viorel sau nu ești, dar îl apreciezi pentru tot ce a făcut și mai vrea să facă, fă un mic gest, donează 10 euro pentru Viorel. Donează…

– Echivalentul unei sticle de vin pe care ai să o savurezi cu prietenii
– Echivalentul unei cine în oraș
– Echivalentul unei călătorii cu taxiul până la Orhei
– Echivalentul unei cărți bune
– Echivalentul unei vizite la magazin
– Echivalentul a două bilete la teatru sau cinema

Puteți dona aici: https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Sau la „Atelierul Sergiu Prodan” (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1/ +373 79900100 Alexandrina sau +37379999833 Ghenadie).

Amintim că, Viorel Mardare a fost diagnosticat, în august, cu cancer, iar acum urmează un tratament costisitor. Pentru el a fost lansată o campanie de strângere de fonduri care a mobilizat oameni din întreaga lume și în cadrul căreia a fost colectată suma de o sută de mii de euro în doar două zile.