Președinta Adunării Parlamentare a NATO, Rasa Jukneviciene va vizita Republica Moldova

17 octombrie 2018, ora 12:03

Totodată, Rasa Jukneviciene va mai discuta cu Președintele delegației Parlamentului la AP NATO, Mihai Ghimpu, cu Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Eugen Carpov, precum și cu deputații din delegația parlamentară din AP NATO și comisia parlamentară de profil.

La Guvern, Președinta Adunării Parlamentare a NATO are programate întrevederi cu Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi și cu Ministrul Apărării, Eugen Sturza.

În ultima zi a vizitei la Chișinău, Rasa Jukneviciene va avea un schimb de opinii cu reprezentanții societății civile și va vizita Oficiul de Legătură NATO în Republica Moldova.

Din componența delegației va face parte și Secretarul General al AP NATO, David Hobbs.

Adunarea Parlamentară a NATO este o organizaţie interparlamentară, care reuneşte, în prezent, parlamentari din cele 29 state membre ale Alianţei Nord-Atlantice, precum şi din 12 ţări membre-asociate. Republica Moldova este membru-asociat al Adunării Parlamentare a NATO din noiembrie 1994.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram