/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Florida: Circa 29 de morţi şi sute de persoane au fost date dispărute în urma uraganului Michael

missing
17 octombrie 2018, ora 11:07

Una dintre cele mai puternice furtuni care a lovit vreodată zona continentală a Statelor Unite a ucis 20 de persoane în Florida, cinci în Virginia, trei în Carolina de Nord şi una în Georgia.

Echipele de salvare trimise de organizaţia de voluntari au căutat mai mult de 1.135 de oameni din Florida, care au pierdut contactul cu prietenii şi familia.

Majoritatea celor care sunt daţi dispăruţi provin din oraşul Panama, mulţi dintre ei fiind în vârstă, cu dizabilităţi, săraci sau care locuiesc singuri.

În apropierea oraşului Mexic, un alt oraş de coastă cu greu lovit de Florida Panhandle, unde angajaţii de salvare folosesc câini pentru a căuta trupuri îngropate în resturi.

Amintim că, uraganul Michael a lovit zona de coastă din nord-vestul Floridei miercurea trecută, cu vânturi de până la 250 km pe oră şi case distruse.

Foto: twitter/ Milan Sostaric

Foto: twitter/ Milan Sostaric

Foto: twitter/ Television Malta

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram