Un bărbat de 43 de ani și o femeie de 47 de ani au fost arestați pentru 30 de zile fiind bănuiți de comercializarea drogurilor. Potrivit poliției, cei doi au fost documentați pe parcursul lunii octombrie, ulterior fiindu-le percheziționat apartamentul unde au fost găsiți bani și droguri.

În apartamentul celor doi, oamenii au legii au depistat masa vegetală cu miros specific asemănătoare marijuanei, etnobotanice de tip „Canabinnoid sintetic” cu masa de 3 gr, substanțe psihotrope în cantități deosebit de mari, precum și substanțe stupefiante de tip PVP cu masa de 50 gr., 10 ml de lichid „Acid Clorhidric” un blister cu 10 pastile cu inscripția ”Diazepex” și un blister cu 10 pastile cu inscripția „Aprozolan”, pachețele din hârtie, folie de staniol și de tip „zip lock” destinate păstrării drogurilor, 3 cântare electronice, mijloace bănești în sumă de 15 000 mii lei, care ar fi dobândite din comercializarea substanțelor narcotice, șase telefoane mobile utilizate la săvârșirea infracțiunii, aparate confecționate artizanal pentru prepararea și utilizarea drogurilor. Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

În urma comercializării drogurilor găsite în apartament, potrivit poliției, suspecții urmau să obțină un profit în sumă de circa 35 000 mii lei

Femeia și bărbatul, care au mai fost anterior judecați pentru infracțiuni similare, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.