/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/Meghan Markle nu își mai ascunde burtica de gravidă. În ce ipostaze a apărut ducesa, la brațul soțului ei

missing
18 octombrie 2018, ora 10:36

Ducii de Sussex se află într-un turneu oficial în Australia. Cei doi au topit inimile a milioane de oameni, iar la fiecare eveniment public pe care îl onorează în cadrul turnelui, sute de admiratori vin să-i salute și să le transmită vorbe bune. Oriunde apar, cei doi radiază de fericire.

Meghan Markle, după anunțul oficial că este însărcinată, a revenit la ținutele mulate, care îi scot în evidență o ușoară rotunjime a burticii. Aceasta, potrivit presei, este însărcinată în lunile 3-4. Ducesa, în vârstă de 37 de ani, urmează să nască în primăvara lui 2019.

   

 

sursa foto: dailymail.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram