Numărul victimelor masacrului de la colegiul din Crimeea a ajuns la 20

18 octombrie 2018, ora 09:20

Potrivit vicepreședintelui administrației orașului, Dilyaver Melgaziyev, printre morți sunt 15 studenți și cinci profesori ai instituției de învățământ. Potrivit ministrului sănătății din Federația Rusă, Veronika Skvortsova, dintre cei 15 studenți, 11 erau minori.

Corpurile tuturor victimelor au fost deja identificate. Lista celor morți a fost făcută publică de administrația din Kerch. Anterior a fost raportat că printre morți este și presupusul făptuitor al masacrului tânărul Vladislav Roslyakov de 18 ani.

În spitale, sunt internate 44 de persoane după împușcăturile din colegiu. Șapte dintre ele sunt în stare critică. Trei persoane – în stare gravă și 34 – într-o stare de severitate moderată, a spus Skvortsova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram