/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Erdogan s-a întâlnit aseară și cu Plahotniuc, la „o cină de lucru”

18 octombrie 2018, ora 09:26

Potrivit aceleiași surse, Plahotniuc și Erdogan au discutat despre relația strategică pe care o are Republica Moldova cu cei trei vecini și parteneri din zona Mării Negre: România, Ucraina și Turcia; despre modul în care poate fi crescută prezența investitorilor turci în Moldova și pe modul în care poate fi intensificată și mai mult cooperarea dintre Turcia și Moldova.

Vizita lui Recep Tayyp Erdogan în Republica Moldova durează două zile. Ieri, 17 octombrie, acesta s-a întâlnit cu președintele țării Igor Dodon, cu care a participat la ceremonia de inaugurare a clădirii Președinției, reparată recent cu sprijinul Turciei. De asemenea, președintele Turciei s-a întâlnit și cu premierul Pavel Filip.

Azi, Recep Tayyp Erdogan va efectua o vizită în UTA Găgăuzia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram