/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Pe numele șefului Necropolei din Capitală a fost pornită o anchetă de serviciu

19 octombrie 2018, ora 15:23

Potrivit aceleiași dispoziții, a fost instituită o comisie de anchetă pentru  stabilirea cauzelor, vinovăției și cuantumului prejudiciului material cauzat Î.M. Regia „Autosalubritate la executarea atribuțiilor de serviciu de către șeful Sectorului Necropola de Animale pe un termen de 7 zile.

Dispoziția a fost publicată de viceprimarul Capitalei Ruslan Codreanu cu următorul comentariu: „Eu depun mult suflet în ceea ce fac și tare mult nu îmi place când din cauza cuiva, lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Angajații MoldExpo nu au au nici o scuză pentru tratamentul inuman față de maidanezi. Nu este nici o scuză nici pentru angajații Necropolei”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram