/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Două cadavre, depistate într-o casă din Cimișlia! Versiunea preliminară a decesului

missing
19 octombrie 2018, ora 11:56

Se presupune că oamenii au murit din cauza exploatării necorespunzătoare a sobei din casă. Totuși, expertiza medico legală urmează să stabilească dacă oamenii au fost răpuși de monoxidul de carbon emanat de la sobă. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2018, în Republica Moldova au fost înregistrate 41 cazuri de intoxicație cu CO și CO2, iar 13 cazuri s-au soldat cu decesul a 18 persoane.

„În vederea prevenirii intoxicațiilor cu monoxid de carbon angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență îndemnă oamenii să verifice sursele de încălzire, înainte de exploatarea acestora, iar în cazul în care acestea sunt defecte să nu le utilizeze pentru a nu-și pune viața în pericol”, se menționează într-un comunicat al IGSU.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram