/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ilan Șor intenționează să participe la parlamentare, să le câștige și „să reconstruiască din temelii țara”

missing
21 octombrie 2018, ora 08:05

„Situația Republicii Moldova este mai mult decât critică, iată de ce Partidul ȘOR intenționează cu toată seriozitatea să câștige alegerile parlamentare și să reconstruiască din temelii țara. Scopul nostru este să reconstruim total Republica Moldova. În domeniul politic, economic, social, de infrastructură. Dacă nu vom resuscita astăzi țara noastră, mâine ne vom pomeni în morgă. Și trebuie să recunoaștem că situația noastră este distructivă, periculoasă și foarte gravă”, a declarat Ilan Șor.

El a menționat că Partidul ȘOR a demonstrat la Orhei că poate construi o altfel de Moldovă.

Judecătoria Chișinău, oficiul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, hotărârea prin care Ilan Șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare pentru cauzarea de prejudicii statului prin înșelăciune și abuz de încredere. Sentința a fost atacată în instanța de apel atât de procuror, cât și de avocații inculpatului și de reprezentantul SA Banca de Economii. Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar. Dosarul a ajuns la Curtea Apel Chișinău abia după șase luni, iar în februarie a fost strămutat la Curtea de Apel Cahul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram