Mama unuia dintre tinerii uciși de la colegiul din Kerchi, Crimeea a vorbit despre fiul ei. Potrivit ei, tânărul era inteligent, atent, învăța bine și nu avea conflicte între colegi.

Ea mai spune că relațiile dintre directoarea colegiului și băiatul care a ucis 20 de persoane și a rănit alte 40, erau unele „speciale”. Băiatul avea o neplăcere față de conducătoarea colegiului, astfel dânsul o căuta anume pe ea în acea zi.

„Ca fiecare elev, nu o iubea pe directoare. Pe directoarea liceului copilul o căuta. Anume în acel cabinet a intrat pentru prima oară și a început să împuște”, afirmă mama

În cele din urmă directoarea liceului spune că a rămas în viață prin miracol. Acesta părăsind instituția cu zece minute înainte de a se produce masacrul.

Amintim că, miercuri, 17 octombrie, la colegiul politehnic din Kerchi, Crimeea, un tânăr a venit și a împușcat mortal 20 de persoane și a rănit alte peste 40. Ulterior acesta s-a sinucis. Pe lângă împușcături acesta a plasat explozibil la etajul unul al clădirii, iar fațada și câteva cabinete au fost distruse.