Pentru ca angajații primăriei capitalei comunică, în continuare, cel mai des prin intermediul scrisorilor pe hârtie, Ruslan Codreanu le-a amintit de facilitățile poștei electronice. Acesta însă a atras atenția și la faptul că adresele ar trebui să fie mai serioase și nu de genul: „sladkaeșka”, „ninuța” sau „angelica”.

„Vedeți cu emailurile acestea să nu mai fie ninuta@mail.ru, angelica@mail.ru. Faceți-vă emailuri normale la toți. Suntem în curând în 2019, dar noi comunicăm cu sladkaeșka@mail.ru.”, a spus primarul general interimar al capitalei.

Totodata, primarul spune ca forma tradiționala de expediere a unei scrisori de la o direcție la alta durează mai multe săptămâni, iar acest lucru tergiversează procesul de lucru. Edilul a precizat, într-un mod ironic, că va da premii celor care comunică prin intermediul poștei electronice.

Anterior, fosta primăriță interimară Silvia Radu le-a înaintat un ultimatum angajaților, în care le-a cerut, ca timp de câteva zile, să-și instaleze adresa electronică a Primăriei Chișinău.