/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Fără emailuri cu „Sladkaeșka”! Codreanu le-a cerut subalternilor să comunice prin intermediul poștei electronice

22 octombrie 2018, ora 18:05

„Vedeți cu emailurile acestea să nu mai fie ninuta@mail.ru, angelica@mail.ru. Faceți-vă emailuri normale la toți. Suntem în curând în 2019, dar noi comunicăm cu sladkaeșka@mail.ru.”, a spus primarul general interimar al capitalei.

Totodata, primarul spune ca forma tradiționala de expediere a unei scrisori de la o direcție la alta durează mai multe săptămâni, iar acest lucru tergiversează procesul de lucru. Edilul a precizat, într-un mod ironic, că va da premii celor care comunică prin intermediul poștei electronice.

Anterior, fosta primăriță interimară Silvia Radu le-a înaintat un ultimatum angajaților, în care le-a cerut, ca timp de câteva zile, să-și instaleze adresa electronică a Primăriei Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram