/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ministra Sănătății din România: „Vom continua cu modernizarea și dotarea spitalelor din Republica Moldova”

23 octombrie 2018, ora 10:32

„Contez pe suportul și experiența României în realizarea și implementarea reformei spitalicești care urmează să o inițiem în Republica Moldova, de asemenea și a Agenției e-Health, care este extrem de necesară și în țara noastră odată cu reformarea spitalelor. Pacientul nu trebuie să se piardă în sistemul de sănătate, dar trebuie să beneficieze de asistență medicală calitativă și eficientă. Această instituție va aduna într-un loc tot ce ține de informația sistemului de sănătate, precum prescripția medicală, dosarul electronic al pacientului și certificatele medicale”, a declarat Silvia Radu.

În cadrul întrevederii, cele două ministre au stabilit ca în timpul apropiat să fie semnat de ambele ministere, un Plan de acțiuni privind cooperarea în domeniul sănătății și a științelor medicale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram