/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primăria Chișinău anunță ce lucrări urmează a fi făcute pe str. Ion Creangă, care a intrat în reparație capitală

missing
23 octombrie 2018, ora 09:15

De asemenea, potrivit proiectului de reconstrucţie, elaborat de ÎM „Chişinău-Proiect”,  se vor reabilita şi trotuarele, cu o suprafaţă totală de 23.900 metri pătraţi; vor fi schimbate bordurile, reabilitat iluminatul stradal şi modernizate trei obiective de semafoare.

„Iniţial, vor fi executate lucrările de schimbare a bordurilor, de schimbare a reţelei de contact şi amenajare a trotuarelor. După care, deja în anul 2019 vor fi realizate lucrările de aşternere a stratului de asfalt pe partea carosabilă”, informează Primăria Chișinău, într-un comunicat.

Potrivit reprezentanților Primăriei, în intersecţii şi în preajma staţiilor de aşteptare a transportului public va fi amenajat pavaj tactil.

Antreprenor al obiectivului a fost desemnată Compania „Varincom” SRL, în urma procedurii de achiziţie publică.

Costul total al lucrărilor de reabilitare a străzii Ion Creangă este de 44,6 milioane lei.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram