În Gara Centru din Capitală camera destinată copilului are un orar de lucru cu câteva ore mai scurt decât cel al gării, iar pentru a se folosit de încăpere mamele trebuie să achite o taxă de doi lei. O mămică este indignată de orarul de muncă care este până la 15:40, menționând că este prea scurt, iar copii vor să mănânce și au alte necesități și după această oră.

„În gara centru este o cameră a mamei și copilului: taxa 2 lei în cameră e binișor numai că: cine a făcut programul de lucru la sigur nu are copii. Eu stând în gară pe la orele 16.00 cu copil mic aveam necesitate să-l schimb și să-l hrănesc dar poftim camera lucrează doar până la 15,40 după această copii nu mănâncă”, a povestit Ana care a expediat o fotografie cu istoria de mai sus în comunitatea Chisinau Fail.

Femeia povestește că s-a adresat la ghișeul de informații pentru a afla de ce a fost stabilit un astfel de grafic, însă doamna de acolo a îndreptat-o la șeful de schimb pe care mămica nu l-a putut găsi: „Dacă îl găseam îmi schimbam copilul la el în cabinet. Rușine să le fie lor”, a mai spus mămica.

Reporterul TV8 în încercarea de a afla cine a stabilit orarul camerei a telefonat la ghișeul de informații a instituției, care ne-a redirecționat la anticameră, de la anticameră ne-a redirecționat la șeful de schimba, care afirmând că nu el decide orarul camerei ne-a redirecționat din nou spre anticameră, care de aceasta dată ne-a spus să revenim după ora 13:00, dacă vrem să vorbim cu cineva din administrație.