/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Taxă de 2 lei și program de lucru redus. Ce spune o mamă despre Camera Mamei și Copilului din interiorul gării Centru

missing
23 octombrie 2018, ora 11:30

„În gara centru este o cameră a mamei și copilului: taxa 2 lei în cameră e binișor numai că: cine a făcut programul de lucru la sigur nu are copii. Eu stând în gară pe la orele 16.00 cu copil mic aveam necesitate să-l schimb și să-l hrănesc dar poftim camera lucrează doar până la 15,40 după această copii nu mănâncă”, a povestit Ana care a expediat o fotografie cu istoria de mai sus în comunitatea Chisinau Fail.

Femeia povestește că s-a adresat la ghișeul de informații pentru a afla de ce a fost stabilit un astfel de grafic, însă doamna de acolo a îndreptat-o la șeful de schimb pe care mămica nu l-a putut găsi: „Dacă îl găseam îmi schimbam copilul la el în cabinet. Rușine să le fie lor”, a mai spus mămica.

Reporterul TV8 în încercarea de a afla cine a stabilit orarul camerei a telefonat la ghișeul de informații a instituției, care ne-a redirecționat la anticameră, de la anticameră ne-a redirecționat la șeful de schimba, care afirmând că nu el decide orarul camerei ne-a redirecționat din nou spre anticameră, care de aceasta dată ne-a spus să revenim după ora 13:00, dacă vrem să vorbim cu cineva din administrație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram