/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

A vrut să facă un ban în plus la Londra și a luat cu el niște țigări din Moldova. Însă, în loc de venit, a plătit o amendă

24 octombrie 2018, ora 09:36

Cazul a fost înregistrat în seara zilei de ieri: „În jurul orei 20:30, pentru formalitățile de control al pasagerilor cursei Chișinău-Londra s-a apropiat un tânăr cu dublă cetățenie, moldovenească și românească. Acționând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră de comun cu vameșii au supus unor verificări suplimentare atât cetățeanul de 29 de ani, cât și bagajele acestuia. Ca urmare a scanării bagajului de cală cu aparatul de raze X-ray şi prelevării imaginilor, au fost depistate 8000 de ţigarete Marlboro Gold”, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Țigările au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu o amendă de 4500 de lei. După finalizarea procesului de documentare tânărul şi-a putut continua călătoria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram