/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Bărbatul din Camerun, care și-a pierdut soția și copilul în urma exploziei de pe bd. Moscova, va obține cetățenia Republicii Moldova

missing
24 octombrie 2018, ora 13:00

Nana Tehouffa Vidal Josep, bărbatul din Camerun, care și-a pierdut soția și copilul de 4 ani în urma exploziei de pe bd. Moscova, va obține cetățenia Republicii Moldova. Despre acest lucru a anunțat președintele Igor Dodon, care a avut o întrevedere cu sinistratul și alți câțiva membri ai familiei lui. 

„Nana Tehouffa Vidal Josep mi-a comunicat că, fiind cetățean al Republicii Camerun și avînd doar permis de ședere provizorie în Republica Moldova, există riscul să nu aibă acces la mormintul soției și al copilului său. Nu este corect și este inuman ca persoana care și-a pierdut întreaga familie în urma tragicului accident să nu dispună de posibilitatea de a vizita mormintele persoanelor dragi și de a continua viața în țara în care a trăit în ultimii șapte ani”, a comentat șeful statului.

Igor Dodon a spus că-i va oferi sinistratului cetățenia Republicii Moldova în termen cât mai restrâns.

Amintim că, în urma exploziei din sectorul Rîșcani și-au pierdut viața cinci persoane. Printre acestea, doi cetățeni ai Israelului și proprietara apartamentului unde s-a produs deflagrația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram