Magistrații Curții de Apel Cahul au schimbat măsura preventivă în privința celor doi învinuiți în dosarul tezelor de doctorat din arest preventiv, în arest la domiciliu, se arată într-un comunicat al Procuraturii Anticorupție.

Amintim că, decanul Facultății de drept al USM, Sergiu Brînza și avocatul Viorel Berliba au fost reținuți la data de 9 octombrie 2018, de CNA în urma perchezițiilor efectuate în biroul decanului Facultății de drept din cadrul Universității de Stat din Moldova, precum și la oficiul și domiciliul unui conducător al tezelor de doctorat, într-o cauză penală pornită pe faptul săvârșirii infracțiunilor de corupere pasivă și activă.

Menționăm că și soția lui Sergiu Brînza a fost reținută într-un dosar de corupție, în urma perchezițiilor făcute de Centrul Național Anticorupție și Procuratura Anticorupție. Liubovi Brânză este judecătoare la Curtea de Apel Chișinău.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!