Un tânăr de 18 ani, originar din Republica Molodva, a murit în Italia, în urma unui accident rutier cumplit. Băiatul se afla, împreună cu alți patru tineri, dintre care trei moldoveni, într-un Ford. La volanul automobilului era un alt moldovean, care a fost rănit.

Accidentul a avut loc pe 20 octombrie, în jurul orei 23:00, pe un pod din orașul italian Battaglia. Tinerii mergeau în orașul Padova. Una dintre cauzele producerii accidentului ar fi viteza mare cu care se deplasa mașina, scrie Padovaoggi.it.

Cristian, băiatul care a decedat, și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, la patru zile de la accident. Din start starea lui de sănătate a fost critică. El a fost scos din ruinele automobilului care a ajuns într-un șanț. Tânărul locuia de mai mulți ani în localitatea Monselice, împreună cu familia.

Ceilalți pasageri ai mașinii, trei tineri moldoveni și o tânără din Olanda, cu vârstele cumprinse între 18 și 20 de ani, s-au ales cu traumatisme. Medicii spun că aceștia se vor recupera în decurs de o lună.