Un adolescent de 15 ani, locuitor al Capitalei a fost reținut de polițiștii sectorului Ciocana. Acesta este bănuit că ar fi comis mai multe furturi, cauzând prejudiciu de 15 200 lei.

Primul caz a fost înregistrat la inspectoratul de poliție Ciocana, la data de 11 octombrie. Suspectul a pătruns într-un liceu de pe strada P. Zadnipru, prin forțarea geamului din termopan de unde a sustras un laptop, cauzând un prejudiciu de circa 7 200 lei.

Ulterior, la data de 12 octombrie, bănuitul a intrat într-un magazin alimentar de unde a furat produse alimentare și băuturi alcoolice. Acțiunile infracționale a minorului fiind surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului, astfel a provocat un prejudiciu de 2 500 lei de proprietarului de 44 ani.

Al treilea caz a fost înregistrat la data de 21 octombrie, unde suspectul a pătruns într-un liceu de pe bd. Mircea cel Bătrân, și a luat un telefon mobil de model „Samsung J5”, dauna fiind de 5 500 lei.

Oamenii legii au mai stabilit că individul, anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia. Băiatul a spus poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani.

Tânărul este cercetat penal pentru furt, fiind minor, acesta este cercetat în stare de libertate.