Un bărbat a scăpat ca prin minune de la tragedia de luni, 29 octombrie în care un avion, Boeing-737 MAX s-a prăbușit în Marea Java, Indonezia. Acesta povestește că a întârziat la avion din cauza traficului aglomerat din Jakarta, transmite CBS.

„Eu și prietenii mei întotdeauna circulăm cu acest avion. Nu știu de ce traficul a fost atât de aglomerat. De obicei, ajung la Jakarta la ora 3 dimineața, dar în această dimineață am ajuns la aeroport la 6:20 și am pierdut zborul”.

Setiawan a ajuns spre Pangkal Pinang cu un alt avion, iar atunci când a aterizat a aflat despre tragedie. Ulterior, bărbatul și-a sunat familia si i-a anunțat că acesta nu se află în pericol.

„Familia mea a fost în șoc și mama a strigat, dar le-am spus că sunt în siguranță, așa că trebuie să fiu recunoscător”, a spus Setiawan.

Amintim că, un avion e model Boeing 737 MAX 8 al companiei low-cost Lion Air, care transporta 188 persoane, inclusiv membri ai echipajului, s-a prăbușit în mare la doar 13 minute de la decolare. Avionul de pasageri indonezian care decola de pe aeroportul internaţional din Jakarta era un aparat nou, având doar două luni şi 800 de ore de zbor.

Foto: twitter/ Humas basarnas

Foto: twitter/ Hafizul Islam Milon