/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Încă un deces în penitenciar! Un deținut de la „Pruncul” a murit aseară

31 octombrie 2018, ora 09:46

Decesul bărbatului a survenit la ora 19:00, la  la Spitalul Polivalent Novamed din Chișinău, unde a fost adus pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) spun că bărbatul nu avea semne de violență și că a murit din cauza unei boli cardiace de care suferea de la o vreme. Acesta începuse un tratament la mijlocul lunii octombrie.

„În urma agravării stării de sănătate, imediat a fost solicitat serviciul 112, iar pacientul a fost internat în spitalul menționat, pentru acordarea asistenței medicale specializate. În pofida intervențiilor medicilor și a manevrelor de resuscitare, deținutul a decedat, suportând o urgență medicală majoră incompatibilă cu viața. Despre deces au fost informate organele procuraturii, Inspectoratul de poliție Buiucani, Oficiul Avocatului Poporului și rudele deținutului”, informează ANP într-un comunicat.

Deținutul era condamnat la opt ani de pușcărie.

Amintim că, săptămâna trecută, un deținut din Penitetenciarul nr. 6 din Soroca, în vârstă de 48 de ani, a decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram