/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un angajat al Termoelectrica, găsit mort la locul de muncă. Cadavrul a fost depistat de un coleg al defunctului

missing
31 octombrie 2018, ora 12:17

Un angajat al Termoelectrica a fost găsit mort, azi-dimineață, pe teritoriul întreprinderii din sectorul Buiucani al capitalei. Cadavrul bărbatului, în vârstă de 49 de ani, a fost despitat de către un coleg al acestuia, care a și alertat Poliția.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 8:30: „La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani și medicul legist, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. S-a stabilit că persoana dată lucra în calitate de lăcătuș”, informează Natalia Stati, ofițeră de presă a Direcției de Poliție Chișinău.

Potrivit Poliției, pe corpul persoanei decedate nu au fost depistate semne de violență. Cadavrul a fost trimis pentru a fi efectuată expertiza medico-legală și a stabili cauza exactă a decesului.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram