/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Turcia consideră că uciderea jurnalistului Khashoggi nu era posibilă fără ordinul unor oficiali de rang înalt

missing
01 noiembrie 2018, ora 15:28

Omer Celik, a transmis că autorităţile din Turcia nu vor permite nimănui să acopere uciderea lui Khashoggi.

Purtătorul de cuvânt, consideră că este imposibil ca autorităţile din Arabia Saudită să nu fi găsit corpul jurnalistului.

Amintim că, jurnalistul Jamal Khashoggi, cunoscut pentru criticile sale cu privire la politicile saudite, a lucrat recent ca publicist pentru The Washington Post. Jurnalistul a fost văzut pentru ultima dată când a intrat în consulatul saudit de la Istanbul la 2 octombrie.

Procurorul turc Irfan Fidan a specificat că jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a fost omorât imediat după intrarea în Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, iar cadavrul a fost dezmembrat şi aruncat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram