15 persoane au murit într-un accident în China, după ce șoferul și o pasageră s-au luat la ceartă. Camera de supraveghere din autobuz a surprins momentul în care bărbatul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a căzut de pe pod în râul Yangtze, la o înalțime de 50 de metri, scrie chinadaily.com.cn.

Potrivit presei locale, femeia de 48 de ani a rugat șoferul să oprească autobuzul. Acesta însă, a refuzat, aflându-se deja pe pod și nu mai putea opri. Femeia agresivă a lovit șoferul cu telefonul mobil în cap. Ulterior, acesta s-a întors spre femeie și a pierdut controlul volanului. În acel moment, autobuzul a lovit o altă mașină ce circula pe sensul opus, apoi balustrada podului, după care a căzut în râu.

Accidentul a avut loc la data de 28 octombrie, iar autobuzul a fost ridicat din apă la ora 23:28 miercuri, 31 octombrie.

O echipă de salvare a găsit cadavrele a 13 persoane, două însă, au fost date dispărute. Avocatul, Zhao Hu, a declarat că familiile victimelor din autobuz au dreptul să solicite despăgubiri din partea companiei care operează acestă rută și a familiei femeii care s-a certat cu șoferul.

Peste 70 de bărci de salvare au intervenit pentru a scoate cadavrele, inclusiv trei macarale plutitoare cu o capacitate totală de 125 de tone, dar și optsprezece scafandri profesioniști ce efectuau operațiuni de salvare.

Foto: chinadaily.com.cn

Foto: nytimes.com

Foto: edition.cnn.com